Първи международен цирков фестивал “Златен кон”

8 октомври 2023 в 18:00ч.

 

Първи международен цирков фестивал “Златен кон”

Готови ли сте да станете част от нещо невиждано в Югоизточна Европа?

Стефани Арт и Голдън Хорс Продъкшън с гордост представят Победителите на Международен цирков фестивал “Златен кон” на национално турне в България.

На 08.10.2023 г. от 18:00 Арена Русе ще се превърне в арена на най-добрите циркови артисти от цял свят.

Не пшропускайте да се насладите на световно известната акробатична трупа “Хишигтен” от Монголия, Немският дресьор на папагали Бенджамин Пфайфър и много други световноизвестни УЧАСТНИЦИ, сред които Клоуни, дресьори на кучета, жонгльори, илюзионисти и въздушни акробати. Драго Драганов ще бъде водещ на това уникално представление.

Артисти от Казахстан, Узбекистан, Италия, Виетнам, Кения, Армения ,Испания , Монголия, Киргистан, Швейцария, Азербейджан, Румъния и България ще демострират феноменалните си способности и ще покажат невиждани у нас циркови номера .

Продължителността на един спектакъл е 2 часа. Очакват Ви незабравими емоции.
Енергия, плам и майсторство, граничещо с магия! Папагали ще летят над публиката. Рисковани каскади, постижения на границата на човешките възможности, главозамайващи атракции във въздуха и на манежа, сензационно илюзонно шоу, световноизвестни клоуни и още, и още и още…

Не пропускайте шанса да видите и почувствате магията на ЦИРКА!

Организатор на събитието е “Голдън хорс продъкшън” ЕООД,
КупиБилети БГ продава от името и за сметка на организатора и не носи отговорност за провеждането на събитието или неговата организация.

АРЕНА РУСЕ

 

За хора с Увреждания

16 постоянни места за хора в неравностойно положение;

1-во ниво в сектори 106 и 110