ОЗК АРЕНА РУСЕ

ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЕ

За вашето събитие

Здравейте,

ние сме част от отдел на Национална Спортна База АД, за обезпечаване на техническа организация и поддръжка по време на събития.

Във връзка предстоящото Ви събитие в ОЗК Арена Русе, се обръщаме към Вас с намерение да обсъдим и дискутираме всеки един детайл за нормалното му протичане.

С намерение да обезпечим професионално и безпроблемно съпътстващите услуги, както и да изключим всички вероятности, които биха довели дори и до най-малкия дискомфорт Ви молим за съдействие, като ни насочите към ангажираните лица от ваша страна за уточнение на изискванията Ви в комфортен срок за тяхното изпълнение, проверка и тест.

Комуникация(Интернет):

Включва цялото разнообразие от телекомуникационната и IT индустрия, разработени специално за нуждите на Вашите събития: Преносна мрежа, Радио Мрежи, Броуд кастинг(стрийминг), Принтиране в мрежа, Vlan’s, и др..Оптичен транспорт до БНТ и Нова ТВ. Директна оптична свързаност до най-големите дейта центрове в България и Европа със скорост на порта до 100 ГБ.

 

Видео(Productin, Broadcast and etc):

Видео екрани по ваше задание, 65“-екрани, Video Switch, Стрииминг, Презентационно оборудване, видео канали, пренос на видео съдържание и др.Оптичен транспорт до БНТ и Нова ТВ. Директна оптична свързаност до най-големите дейта центрове в България и Европа със скорост на порта до 100 ГБ

Озвучителна система, аудио:

Национална Спортна База очаква доставка от Канада в началото на април 2020 г. на професионални озвучителни Аудио системи Адамсон E15 и S10, измежду най-предпочитаните системи в световен мащаб.

Ел. мрежа:

Всякакви видове конфигурации на ел. мрежа, както в залите, така и на територията на целия комплекс на зала Арена Армеец.

Разпространение на билети контрол на достъп:

Разпространение на билети онлайн, разпространение на билети на територията на цялата страна в повече от 2500 каси(чрез Изипей). Контрол на достъп посредством съвременни технологии и работа с електронни билети. Стюарди.

Видео обработка: 

Видео обработка на всякакво съдържание, Производство на рекламни клипове и композиции.

Web:

Социални мрежи и интернет присъствие, CEO и др.

Национална Спортна База, не спира да надгражда материалната си база с най-модерни иновации и технологии, както и да ангажира професионално изградени кадри по всички позиции.

Старанието ни е да бъде Ваш партньор, който да удовлетворява всички ваши желания за безпроблемното протичане на вашите събития, и да оставяме за Вас да се наслаждавате на приятните емоции и еуфорията без да имате ненужна грижа!

Ще очакваме да се свържете с нас по всички теми, като можете да оформите запитването си както е удобно за Вас:

Благодарим Ви, че избирате нас и ни давате възможност заедно да реализираме проекти, основани на най-съвременните технологии.

За да отговаряме своевременно и ефективно на Вашите нужди и очаквания е необходимо да знаем мнението Ви.

За да оцените работата ни, чрез насока, критика или просто да споделите с нас, Ви молим да посетите връзката Services.nsb.bg, или чрез мейл нa delovodstvo@nsb.bg .

Връзка с нас it@nsb.bg

Вашето мнение е с изключителна важност за нас!

Предварително Ви благодарим за отделеното време!

 

 

С Уважение: Екипът на Национална Спортна База

АРЕНА РУСЕ

 

За хора с Увреждания

16 постоянни места за хора в неравностойно положение;

1-во ниво в сектори 106 и 110